Informatie voor decanen

Als decaan wilt u uw leerlingen goed begeleiden in hun studiekeuze. Hogeschool Utrecht (HU) helpt u graag om dit succesvol te doen! Kom gerust eens langs, volg een training over studiekeuzebegeleiding of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Open dag

De HU bezoeken? U bent van harte welkom

U kunt met een decanenkring of groep decanen de HU bezoeken. Wilt u ook naar Universiteit Utrecht? Dan kunt u uw bezoek prima combineren. Een afspraak maakt u eenvoudig via accountmanagement@hu.nl.

Studiekeuze(begeleiding): trainingen en symposia

Scholieren of mbo-studenten begeleiden bij hun studiekeuze? Dat is een hele kunst. Als decaan krijgt u te maken met puberbreinen, keuzestress, onverschilligheid en een enorm aanbod aan opleidingen. Om op de hoogte te blijven van studiekeuze(begeleiding) organiseert Centrum Studiekeuze trainingen en symposia. Zo blijft u uw werk goed en met plezier doen.

Blijft u ook op de hoogte?

De HU-wijzer is een nieuwsbrief voor decanen en studiekeuzeadviseurs van scholen voor havo, vwo en mbo. U krijgt informatie over onderwijsontwikkelingen binnen de HU. Wilt u zich inschrijven? Meld u zich dan aan! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten