Utrechtse Introductie Tijd 2018

13-08-2018

Beste aanstaande student,

Het is bijna zover! Jouw studententijd in Utrecht gaat van start! Je hebt ervoor gekozen om in dé studentenstad van Nederland te gaan studeren. Een goede keuze, want dat betekent dat jij bij deze uitgenodigd bent voor de officiële aftrap van jouw studententijd. Schrijf het alvast in je agenda: 13 t/m 17 augustus verwachten we je in Utrecht voor de Utrechte Introductie Tijd (UIT). Beleef de beste start van je studententijd tegelijk met meer dan 4200 andere nieuwe studenten. In Utrecht staat er een mooie week vol gezelligheid, muziek, feest, theater, cultuur en sport op jou te wachten!

Schrijf je op tijd in, VOL=VOL!

WAT IS DE UIT?

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. Of je nu uit het zuiden of het noorden van het land komt, wel of niet op kamers gaat, de UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor humanistiek, Marnix Academie, Thim van der Laan, TIO en Schoevers.

   

De UIT 2018 vindt plaats van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus 2018 en is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen! Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4.200 andere eerstejaarsstudenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf.

Aanmelden voor de UIT 2018 als deelnemer of vrijwilliger kan vanaf mei 2018 via hier

sign up for the event

register here